Nieuws
 • 2020-08-23 11:17:09

  OPNIEUW VOETBALWEDSTRIJDEN MÉT PUBLIEK

  Competitiestart 2020-2021 vastgelegd: Oefenwedstrijden terug mogelijk vanaf 14 augustus!

  Na veelvuldig en grondig overleg tussen de politiek en de sportsector - ook rechtstreeks tussen de minister en het kabinet Sport met de voorzitter en de Secretaris-generaal van Voetbal Vlaanderen - werd beslist om een doorstart te realiseren voor de sportactiviteiten in Vlaanderen. Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste tegelijkertijd, op basis van deze evolutie én rekening houdend met de ruime info vanuit de basis, vriendschappelijke wedstrijden opnieuw toe te laten vanaf vrijdag 14 augustus 2020 en dit voor alle Voetbal Vlaanderen clubs, zowel indoor als outdoor. Hierdoor kan de doorstart van de competitievoorbereiding worden verdergezet.

  Gezien de politieke beslissing voor heel Vlaanderen, neemt Voetbal Vlaanderen volgende beslissingen met betrekking tot de start van alle Voetbal Vlaanderen competities:

  De jeugdcompetities (gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal) van Voetbal Vlaanderen worden zoals gepland aangevat in het weekend van 5 en 6 september 2020.

  De provinciale competities worden aangevat in het weekend van 12 en 13 september 2020 met de geplande tweede speeldag. De 'eerste' speeldag zal worden gespeeld op woensdag 11 november 2020.

  Ook de sportkantine kan opnieuw open. De sportkantines volgen de regels van de horeca. Dit betekent dat er verplicht zittend wordt geconsumeerd IN de kantine. Alle richtlijnen worden in deze praktische gids gebundeld.

  -Uitgebreide informatie kan u terugvinden via de coronawebsiteVSF of Sport Vlaanderen.

 • 2020-08-23 10:46:07

  Beker van Antwerpen

  Wedstrijden Beker van Antwerpen gaan NIET door.

 • 2020-06-21 11:00:33

  Reeksindeling U9

  G9G   K.F.C. VOLH. WINTAM EIKEVLIET A
  G9G   K. REET S.K. A
  G9G   F.C. MARIEKERKE A
  G9G   V.K. HEINDONK
  G9G   SP. TISSELT A
  G9G   F.C. OPPUURS A
  G9G   WILLEBROEKSE SPORTVERENIGING
  G9G   KALFORT PUURSICA A

 • 2020-06-21 10:57:16

  Reeksindeling U11

  G11M   K.F.C. MUIZEN A
  G11M   K.F.C. PUTTE
  G11M   K.V. BONHEIDEN A
  G11M   S.C. MECHELEN B
  G11M   V.K. HEINDONK 
  G11M   K.V.V. DUFFEL B
  G11M   K.F.C. WALEM

 • 2020-06-21 10:56:42

  Reeksindeling U15

  G15E   YELLOW RED K.V. MECHELEN M
  G15E   K.F.C. MUIZEN
  G15E   S.K. RAPID LEEST A
  G15E   RED BOYS ELZESTRAAT A
  G15E   S.C. MECHELEN B
  G15E   V.K. HEINDONK
  G15E   F.C. OPPUURS A
  G15E   SPORTING CLUB DUFFEL B

 • 2018-08-15 09:35:04

  Spelreglementen jeugdvoetbal

  Klik hier voor een overzicht van de spelreglementen

 • 2014-03-17 11:45:12

  Onze ouders langs de lijn

  Familie, vrienden en kennissen van onze spelers zijn van harte welkom!

  Ouders zijn één van de belangrijke schakels in onze werking. Ze zijn nodig om de jongeren positief te stimuleren, aan te moedigen en hun aanwezigheid te garanderen.

  Wij vragen dan ook positieve belangstelling en niet te veel aandacht voor de eigen prestaties van uw zoon/dochter. Leg niet te veel druk op de schouders van de jongere.

  Steun uw zoon of dochter in een mindere periode en relativeer zijn goede prestaties of die van de ploeg.

  Opleiden staat los van resultaten.

  Moedig alle spelers aan op een positieve manier, met het juiste taalgebruik, beheersing van emoties, geen confrontaties met de ouders onderling of met ouders van de tegenpartij.

  Coachen en begeleiden zijn een taak van de trainer en de technische staf. Ze trachten een opleidingsplan en een visie op lange termijn te volgen. Hierdoor is het mogelijk dat deze visie afwijkend is van deze van de ouders.

  Langs de lijn verwachten wij een rustig en sportief gedrag. Dit houdt in dat we geen afbrekende kritiek t.o.v. de trainer, onze eigen spelers, de tegenstrever, de scheidsrechter of onze club langs de lijn verdragen.

  De ouders bemoeien zich niet met de opstelling, speelwijze of welke andere beslissing van de trainer. Deze staat het dichtst bij alle spelers, werkt met hen, onderhoudt nauw contact met het bestuur en vergadert regelmatig.

  De trainers trachten op een zo correct mogelijke manier training te geven, rekening houdend met de voetbalkwaliteiten, de inzet en motivatie, de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van de spelers.

  De deuren van het jeugdbestuur staan open voor ouders, trainers en afgevaardigden die klachten hebben of andere meldingen willen doen omtrent de werking van onze club en trainers!

  Ook positieve meldingen zijn steeds welkom, dit geeft een voldoening aan al onze medewerkers die zich belangeloos inzetten voor de club!

  Bekijk ook eens dit filmpje, zet wel het geluid van uw computer aan.