Club Info
Nieuws

Steunt u ons ook een Beetje?

26.08.2023

Alle info vind je hier.

VKH

01.05.2023

Sterk seizoenseinde.
Eerder deze week eindigde het allereerste seizoen van onze dames al met een fantastische 4e plaats. 
Dit weekend gaven ook onze jeugdploegen en seniors heren nog eens het beste van zichzelf. 
Onze reserven openden vrijdag het weekend thuis tegen topper K. Reet SK. De jongens van Reet kwamen duidelijk niet naar Heindonk om uit te rusten. Al snel stonden we 0-3 achter. Geen reden om te wanhopen. Onze jongens halen nog eens alles uit de kast en komen sterk terug tot 2-3. We blijven er in geloven en doen er alles aan, maar helaas wil de bal er niet meer in. We verliezen misschien, maar hebben toch weer laten zien dat we er staan en de mentaliteit dik in orde is. Proficiat leeuwen.

Zaterdagavond mag onze eerste ploeg dan de allerlaatste competitiematch van dit seizoen spelen. Op bezoek bij Oxford Hemiksem.
Voor de wedstrijd ziet het er niet goed uit. Onze hoop op goals, Besiktas Black Eagle Serkan krijgt in de opwarming geen bal tussen het kader. Hopen op beterschap... Studierondes doen we niet aan mee. Na 2 minuten al een knappe combinatie met Pietje, den Jake en Jordy. Knappe voorzet van Jordy, maar helaas krijgen we de bal er niet in.
Geen probleem, een minuut later recupereert Serkan centraal de bal. Vanaf 25m vlam op doel. De arme keeper kan enkel zijn hand nog verbranden aan de bal... voor die los den haak ingaat, 0-1
We voetballen kans na kans bij mekaar, maar het zit niet altijd mee. Serkan plaatst Niki alleen voor de keeper, maar toch gene slechte die keeper. Ook over de flanken doen we Hemiksem pijn, Pietje op rechts en den Tjimmy op links, overal worden al eens jongens verloren gelopen. Ook onze vleugelbacks Ian en Maarten rukken gevaarlijk mee op. Een losgeslagen Maarten ramt de bal zelfs bijna los door de paal!
1 minuut voor rust vrije trap. Jordy achter de bal, prachtig geplaatst, maar helaas weer die paal in de weg.
Ook de 2e helft kamperen we op de helft van de tegenstander. Met den Tuur en ne meter of 2 De Wit voor zich, heeft de nationale nummer 1 van onze VK weinig kansen om zich te onderscheiden met een wereldsave. Yannick doet het dan maar voetballend. Met een geweldige uittrap lanceert hij de aanval en zet 2 oranjehemden quasi alleen voor doel. Weer begeeft die keeper niet. Tot de goed gevolgde Serkan aan bal komt. BAM, hoog in de netten, 0-2. De volgende keer laten we Serkan zelfs niet meer opwarmen! Op het einde van de wedstrijd nog een mooie doorsteekpass van Serkan naar Tjimmy die vanop links nog op de lat knalt.
Het laatste wapenfeit van deze wedstrijd, maar iedereen toch nog recht op de banken als onze succescoach Yves onze 3 afscheidnemende toppers een daverende applausvervanging gunt. Den Jake gaat VC Leest versterken, terwijl den Tjimmy bij Reet het mooie weer gaat maken. En onze capi, de Jordy,... ja die speelde vandaag net voor de verdediging een ijzersterke wedstrijd en heeft gewoon zijn laatste wedstrijd voor zijn comeback gespeeld. Bedankt jongens!
Bij Hemiksem was de man van de match snel verkozen: keeper Korley Jodts.
Bij onze VK lag de keuze moeilijker en kregen we een ex-aequo met Yannick Maes, Jochem De Wit, Tuur Claes, Ian Duerinckx, Maarten Vanbuul, Jordy Cauwenbergh, Jakob Verelst, Pieter Borgonie, Tjimmy Van Kerchove, Niki Del Arte, Serkan Ekinci, Stan Moerenhout, William Scheerlinck, Daan Marivoet, Wouter Robyns én onze technische staf Yves Rottiers en Nico Smedts.
Bedankt jongens en natuurlijk ook bedankt aan al die andere leeuwen, leeuwinnen en welpjes die er een prachtig seizoen van maakten!

VK Heindonk, meer dan voetbal

LED IT SHINE

05.03.2023

We blijven investeren bij de VK!
Na de nieuwe verlichting op het A-terrein, wordt nu ook de verlichting op ons B-terrein vernieuwd. Zelfs op een pikdonkere avond zal zich verstoppen op training er niet meer bij zijn!

VK Heindonk, meer dan voetbal

Onze ouders langs de lijn

23.10.2022

Familie, vrienden en kennissen van onze spelers zijn van harte welkom!

Ouders zijn één van de belangrijke schakels in onze werking. Ze zijn nodig om de jongeren positief te stimuleren, aan te moedigen en hun aanwezigheid te garanderen.

Wij vragen dan ook positieve belangstelling en niet te veel aandacht voor de eigen prestaties van uw zoon/dochter. Leg niet te veel druk op de schouders van de jongere.

Steun uw zoon of dochter in een mindere periode en relativeer zijn goede prestaties of die van de ploeg.

Opleiden staat los van resultaten.

Moedig alle spelers aan op een positieve manier, met het juiste taalgebruik, beheersing van emoties, geen confrontaties met de ouders onderling of met ouders van de tegenpartij.

Coachen en begeleiden zijn een taak van de trainer en de technische staf. Ze trachten een opleidingsplan en een visie op lange termijn te volgen. Hierdoor is het mogelijk dat deze visie afwijkend is van deze van de ouders.

Langs de lijn verwachten wij een rustig en sportief gedrag. Dit houdt in dat we geen afbrekende kritiek t.o.v. de trainer, onze eigen spelers, de tegenstrever, de scheidsrechter of onze club langs de lijn verdragen.

De ouders bemoeien zich niet met de opstelling, speelwijze of welke andere beslissing van de trainer. Deze staat het dichtst bij alle spelers, werkt met hen, onderhoudt nauw contact met het bestuur en vergadert regelmatig.

De trainers trachten op een zo correct mogelijke manier training te geven, rekening houdend met de voetbalkwaliteiten, de inzet en motivatie, de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van de spelers.

De deuren van het jeugdbestuur staan open voor ouders, trainers en afgevaardigden die klachten hebben of andere meldingen willen doen omtrent de werking van onze club en trainers!

Ook positieve meldingen zijn steeds welkom, dit geeft een voldoening aan al onze medewerkers die zich belangeloos inzetten voor de club!

Bekijk ook eens dit filmpje, zet wel het geluid van uw computer aan.

Spelreglementen jeugdvoetbal

15.08.2018

Klik hier voor een overzicht van de spelreglementen