Wijnverkoop

De feestdagen komen stilaan dichterbij en dus wordt het tijd om ook de VKH WIJNVERKOOP  op te starten. Ook dit jaar bieden we jullie enkele wijnen aan die prijs/kwaliteit goed scoren. Op algemene vraag zitten de Zuid-Afrikaanse TASTE-wijnen opnieuw in ons aanbod. Ook een roséwijn werd nu aan het assortiment toegevoegd, evenals een kwalitatieve cava en onze geschenkverpakking wit/rood. 
Bestellen kan tot en met zondag 27/11. De wijn kan dan afgehaald worden op donderdag 15/12 tussen 18u en 20u, of op vrijdag 16/12 tussen 19u en 21u.
Bestellen kan via deze link of QR-code op het bestelformulier.Bestellen kan uiteraard ook nog steeds met behulp van bestelformulier. Je kan dit ingevuld afgeven in de kantine, doormailen naar jeugd@vkheindonk.com of posten op het aangegeven adres. In de kantine zijn deze bestelformulieren ook terug te vinden in de flyerbakjes naast de deuren.


Let wel op, Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van Uw betaling op het rekeningnummer BE14 1030 5678 5383 met vermelding “WIJNACTIE + naam en voornaam bestelformulier”

KLIKKEN OM TE BESTELLEN